SID-Design in Coevorden ontwikkelt
hoogwaardig webdesign op maat.
Elke website wordt uniek ontworpen
op basis van de huisstijl,
wensen en eisen van jouw bedrijf.

Wij zijn flexibel, krachtig, snel en vooruitstrevend in webdesign.

WEBDESIGN door SID-Design

Onze voortreffelijke websites zijn standaard responsive, gebruiksvriendelijk voor iedereen en up-to-date wat betreft Internet Security. Een absolute must voor een tevreden bezoeker!

Door het gebruik van een vakkundige website of webshop zet je op een effectieve manier je idee, project of onderneming op de kaart. Naast een nieuw webdesign kan het ook nodig zijn dat je huidige website een opfrisbeurt nodig heeft. In beide gevallen kun je de website laten maken of opfrissen door SID-Design, ons webdesignbureau in Coevorden (Drenthe).

Pagebuilder en WordPress

WordPress is het populairste content managementsysteem (CMS) ter wereld waardoor er talloze designs en plug-ins (kleine softwaretoevoegingen) beschikbaar zijn voor jouw website of webshop.

Door het gebruik van een Pagebuilder zit je, zoals vele websites gemaakt worden, niet vast aan een thema of template van een website. Omdat wij beschikken over de expertise en capaciteiten, en grafische vormgeving en webdesign in huis hebben, zijn de mogelijkheden qua webdesign dus oneindig. Hierdoor zal de look en feelgood van je website volledig aansluiten op de huisstijl, wensen en eisen van jouw bedrijf.

Hosting en ondersteuning

Als je een website wilt publiceren, heb je webhosting nodig: dit is een stukje schrijfruimte op een server. SID-Design verzorgt deze webhosting zodat jij je volledig kunt focussen op ‘belangrijke’ zaken in je bedrijf.

Wij bieden een totaalpakket aan voor professionele websites zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Wil je een nieuwe foto op je website plaatsen? Sid-Design regelt het voor je! Wil je content op je website wijzigen? Ook dit hoeft geen drempel meer te zijn: we zorgen ervoor dat het snel live op je website staat. In tegenstelling tot andere webdesignbureaus, maken wij van tevoren heldere to the point afspraken zodat je niet voor verrassingen en extra kosten komt te staan. Wel zo netjes vinden wij!

Totaalpakket bij SID-Design

Domeinnaam inclusief SSL

Beste techniek & performance

Automatische back-up

Updaten van je plug-ins

 

Kleine veranderingen aan je website worden meestal gratis aangebracht!

logo en/of huisstijl door SID-Design

Heeft je bedrijf nog geen logo en/of huisstijl? Of is het logo of de huisstijl aan een update toe?

Wij zijn een fullservice designbureau dat is gespecialiseerd in grafische vormgeving en webdesign.

Lees elders op deze site over de mogelijkheden die SID-Design biedt voor het restylen en/of ontwerpen van een logo en huisstijl.

Onlangs opgeleverde webdesign door SID-Design

Benieuwd wat SID-Design met webdesignbureau voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier of stuur een e-mail naar info@sid-design.nl (je krijgt binnen 24 uur antwoord).

Enthousiast geworden en sta je te popelen om met ons een samenwerking aan te gaan? De beller is sneller!

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?