SOCIAL MEDIA

Social media draagt bij aan een positief imago, betrokkenheid van je doelgroep, en maakt klanten ambassadeurs van je onderneming! SID-Design in Coevorden (Drenthe) laat jou graag het effect van social media ervaren!

Social media - Het effect van SID-Design

Favicon | SID-design in Coevorden daagt jou uit voor reclame drukwerk webdesign sociaal media en advies.

Bijna iedereen gebruikt of beheert een social mediaplatform om informatie te verkrijgen, maar ook om ervaringen te delen. Om in contact te komen met je doelgroep én om in beeld te blijven, is het effectief om gebruik te maken van social media.

De gebruikers van social media zijn divers; ze verschillen niet alleen wat hun leeftijd betreft, maar ook in de differentiatie in leefstijl en interesses. Om te kunnen bepalen welk platform het meest geschikt is voor jouw onderneming, is het van belang om dit aan te laten sluiten bij de missie, visie en strategie van je onderneming.

SID-Design verzorgt de eerste stappen naar het ondernemen op social mediakanalen en laat je graag het effect van social media ervaren!

SID-Design is een fullservice designbureau. Wil je met SID-Design je wensen en ideeën bespreken? Neem dan contact met mij op.

Social media diensten

LinkedIn

Facebook

Instagram

Touchpoints zijn de raakvlakken waar de adverteerder en zijn doelgroep elkaar tegenkomen. Het zijn alle momenten waarop een klant, werknemer of andere stakeholder de organisatie het merk ‘aanraakt’.

Staat je Social media wens er niet tussen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.