Reclame
Drukwerk
Webdesign
Social media
Advies

SID-Design daagt jou uit!

SID-design in Coevorden daagt jou uit voor reclame drukwerk webdesign sociaal media en advies.

SID-Design is gevestigd in Coevorden, de enige vestingstad van Drenthe, en kan zowel op strategisch als op uitvoerend niveau iets voor je betekenen. SID-Design wil opdrachtgevers ondersteunen op het gebied van Reclame, Drukwerk, WebdesignSocial media en Advies. Voor een optimaal resultaat worden deze producten en diensten vaak in combinatie ingezet.

SID-Design is een fullservicedesignbureau. Wil je met SID-Design je wensen en ideeën bespreken? Neem dan contact met mij op.

Wie is Sid achter SID-Design?

Lefcreativiteit en productinnovatie zijn enkele eigenschappen die mij kenmerken zowel als persoon, als vriend in de vriendengroep, als broer en zoon voor de familie als in mijn werk.

Als 16-jarige  moest ik een keuze maken uit een vervolgopleiding, en tja wat kies je dan?! Op die leeftijd was ik altijd creatief bezig, met tekenen, ontwerpen en muziek, maar op die leeftijd was ik me er nog niet van bewust dat deze eigenschappen thuishoorden bij een bepaalde opleiding of vakgebied. Wat ik toen wel al zeker wist,  was dat ik het prettig vind om met en voor mensen te werken en dat ik daarnaast dol ben op (innovatieve) techniek. Human Technology, dit moest hetgeen zijn waar ik mijn voldoening uit moest halen. Een mix van mens en techniek

Na het behalen van de opleiding werkte ik twee jaar als assistent-bedrijfsleider in een technische organisatie. Daarna was ik bijna tien jaar productiemanager in een textielbedrijf. In die functie was ik verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en coördineren van de werkzaamheden van de leidinggevenden, operators en 65 werknemers van de afdeling.

Lefcreativiteit en productinnovatie kon ik helaas onvoldoende inzetten in deze baan.

Door deze drie eigenschappen heb besloten mijn functie op te zeggen en mij volledig te gaan storten op die eigenschappen, die mij kenmerken als persoon.

Fulltime studeren, nieuwe ideeën opdoen, inspiratie krijgen en de motivering en passie terugvinden om dingen mooi te maken. De eerste stap naar SID-Design was al snel gezet.

‘Ik luister graag naar je verhaal en maak de vertaling van jouw idee naar een fantastisch ontwerp. Ik geef jouw bedrijf en producten een gezicht – of het nu gaat om visitekaartjes, magazines, websites of logo’s.

‘Omdat ik altijd een stap vooruitdenk, maak ik moeiteloos de beeldende vertaling van datgene wat jouw onderbuik allang voelde.’

‘Ik ga uit van wat het doel is van een ontwerp, welke mensen je wilt bereiken en hoe je je het best kunt onderscheiden. Daarbij zorg ik ervoor dat ondernemers niet meer zelf aan de slag hoeven, maar spreekwoordelijk alles over de schutting kunnen gooien.’

SID-Design denkt met je mee, geeft je advies én houdt de deadline in de gaten! 

Profielfoto Sid Jansen | SID-design in Coevorden daagt jou uit voor reclame drukwerk webdesign sociaal media en advies.
Sid Jansen

Ervaring

CV Sid Jansen | SID-design in Coevorden daagt jou uit voor reclame drukwerk webdesign sociaal media en advies.
CV Sid Jansen | Ontwerp door SID-Design